Betekenissen van de tarotkaart – De tarotkaart van de tovenaar begrijpen

Na de Dwaas geeft de Tovenaar Tarotkaart de eerste fase van bewust bewustzijn aan. Hij vertegenwoordigt de eerste stap door de passage van het leven. Het overeenkomstige nummer van de tovenaar is één. Een daarvan is het aantal actie, individualiteit en originaliteit. De tovenaar herinnert ons aan de kracht die we in ons hebben. Het is de kaart van manifestatie, die ons ertoe aanzet om ons bewust te worden van de gereedschappen die we hebben gekregen en die we al bezitten. De Magiër bestuurt alles wat zich op het fysieke vlak bevindt. Hij is de meester van de vier elementen (zwaard, pentagram, munt en wapenstok) en moet leren hoe hij hun macht met gezag en vertrouwen kan beheersen.

De Magiër is ook de bewuste schakel tussen de wereld van de hemel en de wereld van de mens. Hij deelt ons mee dat onze kracht door God is gegeven en als zodanig moet worden gerespecteerd. Hij moedigt ons aan om ons intellect en onze energie te gebruiken om de wereld om ons heen te beheersen. Wanneer The Magician verschijnt in een Tarot-lezing, herinnert hij je eraan dat de kracht altijd in je zit. Hij geeft vaak aan dat je uit je emotionele en spirituele comfortzone moet stappen en een nieuw perspectief moet innemen dat wilskracht, aanpassingsvermogen, veelzijdigheid en vooral zelfvertrouwen vereist.

Een van de meer negatieve goochelaar tarotkaartbetekenissen geassocieerd met de tovenaar Tarotkaart is het misbruik van iemands macht. Hij kan de bedrieger zijn die vaak verkeerd gerichte overheersing over anderen veroorzaakt door middel van bedrog. In dit geval is hij niet langer een zoeker naar wijsheid. In plaats daarvan zoekt hij alles wat hij kan beheersen.

Rechtopstaande goochelaar Tarotkaartbetekenissen in een tarotlezing

In een Tarot-lezing betekent The Magician in een rechtopstaande positie een tijd om je te concentreren en de vaardigheden te gebruiken die je al onder de knie hebt. Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf en je hoeft niet buiten jezelf te kijken voor extra vaardigheid. Dit is een goed moment om nieuwe projecten te starten en nieuwe kansen moeten worden verkend. Als u eraan begint, zal het een succes blijken te zijn, vooral met financiële vooruitzichten. Dit is ook een goed moment om jezelf op de markt te brengen, omdat je vaardigheden zullen worden erkend. In een Tarot-lezing adviseert de Tovenaar je om oplettend te zijn. Je moet bereid zijn om te experimenteren en, belangrijker nog, je aanpasbaar blijven.

• Je energie focussen
• Aanpassingsvermogen
• Creativiteit
• Beheersing van iemands vaardigheden
• Zelfvertrouwen
• Jezelf op de markt brengen

Omgekeerde Goochelaar Tarotkaart Betekenissen In Een Tarot Lezing

In een Tarot-lezing betekent The Magician in de omgekeerde positie een gebrek aan focus. U gebruikt uw vaardigheden en talenten niet om uw doelstellingen te bereiken. Hoewel je misschien nog steeds over alle benodigde vaardigheden beschikt, blokkeert je gebrek aan zelfvertrouwen je vooruitgang. In sommige gevallen kan er iemand zijn die je ambities belemmert door het gebruik van bedrog of je bent misschien te gefocust op het beheersen van een situatie. Dit zou geen goed moment zijn om een ​​vaste baan op te geven voor een nieuwe kans. In termen van relatieproblemen kan The Magician reversed erop wijzen dat de relatie is gericht op de behoeften van één persoon, waardoor hun partner of liefdesbelang teleurgesteld wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *