Dieren in dromen – een wetenschappelijke analyse van droominterpretatie

Dieren in dromen hebben een zeer belangrijke betekenis. Meestal zijn het droomsymbolen. Een droomsymbool vertegenwoordigt cruciale informatie die de dromer van problemen kan redden, en biedt begeleiding die hem of haar verlicht door basiswaarheden te onthullen.

Dieren hebben een heilige betekenis voor veel verschillende beschavingen en bevolkingsgroepen. Ze hebben een magnetisch effect op de mens. Daarom gebruikt het onderbewustzijn dat onze dromen produceert veel dieren Nieuws Vandaag om ons geheime boodschappen in symbolische vorm te sturen.

Deze berichten mogen niet worden begrepen door de wilde kant van ons geweten, omdat ze ons beschermen tegen tussenkomst. Ons wilde en primitieve geweten blijft proberen ons gedrag te beheersen, door geestesziektes uit te lokken in de menselijke kant van ons geweten.

Het onderbewustzijn stuurt ons waarschuwingen en informatie met behulp van een symbolische taal die we moeten bestuderen, zodat we kunnen ontsnappen aan de valkuilen van ons wilde geweten en kunnen evolueren.

Je kunt heel gemakkelijk de droomtaal leren met mijn vereenvoudiging van Carl Jung’s methode van droominterpretatie. Ik transformeerde zijn procedure in een eenvoudige methode van droomvertaling van beelden naar woorden.

Hier is een kleine lijst met droomsymbolen op basis van dieren en hun betekenis:

Vogel – De vogel is een boodschapper die nieuws brengt aan de dromer. Het soort vogel bepaalt het nieuws dat het brengt. Als de vogel wild is, zal het nieuws dat hij brengt slecht zijn. Als de vogel vredig is, zal het nieuws goed zijn. De vogel kan ook een speciale nieuwe persoon in het leven van de dromer vertegenwoordigen.

Kat – Als de dromer een kat in een droom ziet, betekent dit dat hij of zij erg dwaas is en moet opfrissen. De kat is een wijs dier.

Hond- Ontrouw en immoraliteit houden verband met het beeld van honden in dromen. De dromer moet stoppen met het accepteren van ideeën over het bedriegen van zijn of haar partner of het hebben van seksuele relaties met veel verschillende partners.

Olifant – Heldenmoed staat de dromer te wachten die een olifant in een droom ziet. De dromer zal grote moed moeten tonen in een zeer belangrijke kwestie van zijn of haar leven.

Vos – De dromer die een vos in een droom ziet, moet voorzichtig zijn, want de vos vertegenwoordigt een zeer slimme persoon die hem of haar veel problemen kan bezorgen. De droom waarschuwt dat deze persoon veel slimmer is dan de dromer.

De basiskenmerken van het gedrag van elk dier geven je informatie over hoe je je moet gedragen. Ze zullen je ook de ware identiteit laten zien van andere mensen die bij je leven betrokken zijn.

Je hebt misschien een totaal andere mening over de mensen in je leven, en daarom werken de droomsymbolen als waarschuwingen, ze laten je dingen zien die je negeert of waarvan je nooit echt wist.

Er zijn ook droomsymbolen gebaseerd op dieren die noch andere mensen vertegenwoordigen, noch het gedrag aangeven dat je moet aannemen. Dit zijn de heilige symbolen, zoals de slang en de zwaan.

De slang vertegenwoordigt een pijnlijke situatie die het effect heeft van goddelijke voorzienigheid. De dromer zal een gênante situatie doormaken die als les zal dienen, waardoor hij of zij zijn fouten in de toekomst niet zal herhalen.

De zwaan staat voor wijsheid en spirituele voltooiing. Het is een zeer zeldzaam droomsymbool dat is gereserveerd voor degenen die met succes droomtherapie hebben voltooid en hun gevoeligheid en gevoeligheid volledig hebben ontwikkeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *