Directv biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan kanalen

NFT

De afgelopen jaren hebben steeds meer kabelabonnees besloten over te stappen op satelliettelevisie. Met stijgende kosten en beperkte programmering via de kabel hebben deze mensen de juiste keuze gemaakt. Directv is de toonaangevende aanbieder van satelliet-tv met meer dan 14 miljoen abonnees en biedt veel opties op het gebied van apparatuur en programmering, allemaal tegen een betaalbare prijs. Terwijl kabel-tv zijn signalen uitzendt via kabels met beperkte bandbreedte, gebruikt satelliettelevisie geosynchrone satellieten die de signalen uitzenden naar individuele satellietschotels. Omdat deze signalen via vrijwel onbeperkte elektromagnetische golven worden verzonden, biedt satelliet-tv veel meer mogelijkheden dan een kabelabonnee gewend is. Dit wordt duidelijk als je kijkt naar alle voordelen van Direct TV.

Om te beginnen biedt Direct TV een ongelooflijke reeks kanalen met programmering die iedereen aanspreekt. Het basispakket bevat meer dan 155 zenders met favorieten zoals Disney, Comedy Central, USA en ESPN. Met 30 extra zenders biedt het Total Choice Plus-pakket een ongelooflijk assortiment aan XM-reclamevrije muziekzenders en meer familiefavorieten zoals Discovery Home, The Golf Channel en Nicktoons. Voor mensen die van films en sport houden, is Total Choice Premier het ultieme home entertainment-pakket. Met zenders als HBO, Starz, Sundance en Cinemax vindt het hele gezin de films waar ze op hebben gewacht, en 30 sportzenders houden de sportfanaat op de hoogte van de nieuwste games. En als er meer programmering gewenst is, biedt Direct TV opties zoals Pay Per View, volwassen zenders en seizoenssportabonnementen. Sportfans zullen genieten van opties als het seizoensabonnement op het NFL Sunday Ticket, dat alleen via Direct TV wordt uitgezonden. En als u zich zorgen maakt dat u lokale zenders met satelliet-tv moet opgeven, kan Directv de lokale bevolking aanbieden voor bijna elk gebied in Amerika.

Met alle geweldige programmering is beeld en geluid van hoge kwaliteit van het grootste belang, en Direct TV levert ook in deze hoedanigheid. Met 100% digitaal beeld Disney Plus aanbod en geluid van cd-kwaliteit, komt alles wat wordt bekeken kristalhelder over. En voor mensen die al hebben geïnvesteerd in high definition apparatuur, is een speciaal HD Pakket een optie. HDTV verhoogt de resolutie en geluidskwaliteit van je televisie enorm, waardoor het lijkt alsof je in een echte bioscoop zit. Upgrade naar een gratis Direct TV HDTV-ontvanger en ontvang 4 maanden gratis Directv HD-programmering.

Naast een ongelooflijke reeks programma’s met een geweldige beeld- en geluidskwaliteit, biedt Direct TV voordelen zoals de digitale videorecorder (DVR). Dit geweldige apparaat is elektronisch gekoppeld aan het satellietsysteem en kan het ene station opnemen terwijl een ander wordt bekeken, live tv pauzeren of zelfs terugspoelen en live tv afspelen. Het maakt zelfs interactieve diensten mogelijk, zoals horoscopen, weer- of loterijresultaten en een “zoeken op”-functie maakt het gemakkelijk om een ​​programma te vinden op titel, acteur, trefwoord of kanaal. Bovendien maakt een functie voor ouderlijk toezicht het voor ouders gemakkelijk om het kijken van hun kinderen te beperken door kanalen of programma’s te blokkeren of tijdslimieten in te stellen voor het kijken.

Direct TV biedt zelfs internetservice, waardoor het gemakkelijk is om al uw telecommunicatiebehoeften te combineren in één maandelijkse factuur.

Vanwege de geweldige functies, het grote aanbod aan programma’s en de toewijding aan klanttevredenheid, onderscheidt Directv zich boven Dish Network, Comcast, CableVision, Charter Communications en andere kabeltelevisieaanbieders voor uitmuntendheid in het leveren van geweldig home-entertainment. Begin nu. Schakel over naar home-entertainment van de beste kwaliteit in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *