Geweldige prikkels voor het kopen van nieuwbouw

Er zijn enkele geweldige programma’s voor het kopen van nieuwe huizen in San Jose (en ook andere gebieden) die ZEER binnenkort eindigen. Voor veel van de stadsprogramma’s van San Jose moet de koper een geratificeerd contract hebben. Ja, dat is HEEL snel. Maar als u geïnteresseerd bent in nieuwbouw in San Jose, is het misschien de moeite waard om snel te verhuizen. De stadsprikkels variëren van wat ik persoonlijk heb gezien met de programma’s. En er is ook nog MCC-geld. Bovendien kunnen kopers die nieuwbouw Bouwdroger huren kopen, totdat het geld op is, een belastingvermindering krijgen. Ook voor de nieuwe gemeenschappen bieden velen van hen stimulansen voor geldschieters tot $ 20.000 die kunnen worden gebruikt voor sluitingskosten en andere stimulansen. Sommigen bieden zelfs apparaatpakketten aan waarin ze een nieuwe koelkast, wasmachine en droger in de deal stoppen. En als u in aanmerking komt, kunt u nog steeds het belastingvoordeel van $ 8.000 krijgen om op te starten. Iets om zeker over na te denken.

Mijn eerste koper, een jong stel, heeft net een contract getekend voor een fantastisch stadshuis in het centrum van San Jose. De prijs is en de stad verleent stadshulp, zodat de kopers alleen een prijs betalen met een minimale aanbetaling. Ze krijgen hoogstwaarschijnlijk ook MCC-tegoed. De geldschieter gaf ze $ 10.000 aan afbetalingskredieten en de bouwer gooide er een nieuwe wasmachine, droger en koelkast in. Bovendien komen ze in aanmerking voor het tegoed voor het kopen van een nieuw huis en het belastingvoordeel van $ 8.000 voor het kopen in 2009. Heel spannend!

U kunt contact met mij opnemen als u geïnteresseerd bent in meer informatie. Er zijn richtlijnen en dergelijke die ik voor geïnteresseerden nader zal toelichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *