Hoe u de juiste borstband voor u kiest

Borstband is de enige oplossing die de manier waarop je eruit ziet en voelt op je trouwdag volledig kan veranderen.
Het vinden van de juiste tape zal je borsten ondersteunen en optillen, zodat je op de meest perfecte manier in je trouwjurk past. Je zou kunnen zeggen “als een handschoen”.

Misschien heb je wel eens gehoord van boektape, misschien heb je zelfs wat van onze eigen Dare To Wear Boob Tape gekocht op onze bruiloftsmarktplaats, maar weet je hoe je het moet aanbrengen?
In deze blogpost belicht ik alles wat je moet weten over boobtape kopen en hoe het voor jou kan werken. Klinkt goed? Stop hier dan niet…

Een beginnershandleiding voor het dragen van borstband
De juiste borstband vinden

Heb je onze gloednieuwe Dare To Wear Boob Tape al bekeken?
Het is de eerste borstband die speciaal is ontworpen met het oog op bruiden om hun bruidservaringen naar nieuwe hoogten te tillen.
Onze boobtape kopen is verkrijgbaar in 5 huidtinten om bij je teint te passen en onzichtbaar te blijven onder je outfit, maar is ook ontworpen om op verschillende manieren te worden gebruikt om bij je boobvorm en -maat te passen.
Het is zweetbestendig, waterdicht en ademend om u het ultieme comfort en een lange levensduur te geven op uw trouwdag, maar is ook hypoallergeen, latexvrij en gemakkelijk te verwijderen.
Bekijk de 5 tonen op tape die we beschikbaar hebben en kies degene die het beste bij je past. Maar wees er snel bij, want ze verkopen razendsnel.

Hoe de borstband aan te brengen

Vanwege de vele vormen en maten waarin borsten voorkomen, zou het moeilijk zijn om u een “one way works for all”-methode te geven voor het aanbrengen van uw borstband.
Hier is echter een manier waarop we u aanraden om het eerst uit te proberen.

Stap 1

Begin met het knippen van alle stroken die je nodig hebt om de gewenste lift en vorm te krijgen.
Het voorbereiden van alle tape om mee te beginnen zal het proces veel gemakkelijker maken, vooral als je alleen bent.
Ik zou willen voorstellen om wat tepelbedekkers aan te brengen, omdat dit deel van de borst behoorlijk gevoelig kan zijn, dus tepelbedekkers kunnen je redding zijn. Houd Emporella’s tepelhoezen in de gaten die zeer binnenkort verschijnen…

Stap 2

Nu moet je je buste in positie krijgen.
Leun naar voren en houd je eerste borst in de positie waarmee je wilt eindigen. Leun dan achterover en sta rechtop terwijl je je borsten vasthoudt om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met de positionering.
Herhaal dit gerust een paar keer totdat je 100% tevreden bent met de vorm en positie.

Stap 3

Als je tevreden bent, is het tijd om de tape aan te brengen.
Leun achterover naar voren en breng de eerste strook tape aan.
We raden altijd aan om de eerste strip in het midden van onder je buste, over de tepel en op het schouderblad te plaatsen, omdat dit zal helpen om je borsten te verankeren.
Terwijl je je borsten voortdurend vasthoudt, blijf je tape aanbrengen in de vorm die je nodig hebt.

Stap 4

Nu je klaar bent met de eerste boob, is het tijd om naar de volgende te gaan en het proces te herhalen.
Ik zou willen voorstellen om dit proces voorafgaand aan je trouwdag te proberen om er zeker van te zijn dat je je bij alles op je gemak voelt. Je wilt het niet voor het eerst uitproberen op de ochtend van je bruiloft.
Hoe te verwijderen
SCHERP HET NIET AF!

Nu we dat uit de weg hebben geruimd, raden we je als volgt aan om je borstband te verwijderen.
Om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, brengt u wat vochtinbrengende crème of bodylotion aan op de tape zodat deze minder plakkerig en een beetje zachter wordt.

Als het eenmaal zacht is, kun je beginnen met het langzaam lostrekken van de tape.
Een andere manier om het gemakkelijker te maken, is door een warm bad of een warme douche te nemen terwijl u de tape draagt, net als een andere manier om de tape los te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *