Mobiele marketing: gebruikt u QR- of EZ-codes in uw marketing?

Een paar jaar geleden kreeg ik van een vriend een interessant visitekaartje met een vreemd streepjescodesymbool erop. Nieuwsgierig naar het ontwerp vroeg ik mijn vriend wat het vreemde streepjescodesymbool in het Engels betekende. Hij lachte en zei dat het geen karakter of zin is, maar een streepjescode met al mijn contactgegevens erop die mijn vrienden en zakenpartners in hun telefoons kunnen scannen. Ik was echt verrast en hij pakte toen zijn mobiele telefoon en scande het visitekaartje om te laten zien hoe het werkte. Het was ongelooflijk snel en gemakkelijk te scannen en zijn contactgegevens verschenen onmiddellijk. Ik herinner me dat ik dat visitekaartje gefascineerd vasthield. Ik ging zelfs rond en liet het aan iedereen zien die ik tegenkwam alsof ik zojuist de geheime mobiele marketingtechnologie had gevonden.

Onnodig te zeggen dat ik onder de indruk was en destijds wat onderzoek deed naar QR-codes, maar in Amerika lopen we altijd achter op het gebied van gloednieuwe technologie, dus ik liet mijn fascinatie opzij en implementeerde de QR-codes niet in mijn marketing . De Verenigde Staten waren nog niet klaar om de nieuwe technologie te implementeren en het was niet zo eenvoudig om de QR-codes te maken en te lezen zoals het nu is.

De tijd is gekomen dat de technologie wordt geïmplementeerd en op een grote manier wordt gedaan. Ik verzeker je dat het het jaar wordt van qr code online en EZ Codes. Als u er geen heeft voor uw marketing, moet u er een aanschaffen en deze meteen gaan promoten. De waarheid is dat je al te laat bent op het feest, dus ga door voordat we naar de meer wenselijke EZ-codes gaan. Eigenlijk raad ik je aan om EZ-codes van ScanLife te gebruiken, ook al heeft het een prijs. Als u het budget heeft en uw EZ-codescans wilt volgen, dan is ScanLife de juiste keuze. Stelt u zich eens voor dat u direct mail-campagnes kunt volgen, waardoor het voor consumenten gemakkelijker wordt om direct actie te ondernemen. Naarmate de technologie verbetert, kan men zich alleen de mogelijkheden en kansen voorstellen.

Mobiele marketing is de toekomst in het bedrijfsleven en mobiele internetmarketing zal het belangrijkste platform zijn. Ook al lopen we een paar jaar achter op de oosterse wereld, we kunnen nog steeds profiteren in de marketingwereld als consumenten zich bewust worden van dit nieuwe mobiele gemak. Iedereen heeft zijn iPhones, Droids en BlackBerry’s en met een simpele scan zijn uw bedrijfs- en contactgegevens direct in dit constante contactapparaat. Implementeer dit vroeg en u kunt als ondernemer of bedrijfseigenaar de vruchten plukken van de fascinatie, aangezien de rest van Amerika zich bewust wordt van deze streepjescodes die bekend staan ​​als QR-codes of snelle reactiecodes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *