Onderdelengids voor elektrische scooters

 

Zorg er bij het kopen van onderdelen voor een elektrische scooter voor dat ze compatibel zijn met uw scooter. Veel klanten maken de fout om de verkeerde onderdelen voor hun scooters te kopen.

Populaire onderdelen voor elektrische scooters zijn onder andere:

– accessoire

– accu

– ketting

– oplader

– controleur

– gas geven

deel

Er is een breed scala aan accessoires beschikbaar. Een populaire keuze voor een scootertas is een grote tas met meerdere compartimenten die op de bagagedrager achter kan worden geplaatst. Een goede tas is gemaakt van stof die bestand is tegen krassen, scheuren en slijtage. De dubbele klittenbandriemen moeten de tas stevig aan een stoelrail of paal houden.

Je kunt ook een mandje kiezen om voor je neer te zetten. Een goede mand kan worden opgevouwen wanneer deze niet meer in gebruik is. De stalen constructie is van topklasse met een dikke emaille afwerking.

De elektrische scooter kopen moet een veiligheidsbel hebben. Sommige bellen zijn ook gemaakt met kompassen. Deze bel past op alle elektrische scooters en fietssturen. Het is beter om een bel te kiezen die goed klinkt en goed hoorbaar is.

De fietsmotorkit bevat een stand-alone verwijderbare aandrijfeenheid, montagerek en montagemateriaal. Je kunt deze kit ook kopen bij je plaatselijke motorzaak.

Een goede koplamp heeft zijlichtmarkeringen die zorgen voor extra licht aan de rechter- en linkerkant van de scooter. Dit is voor zichtbaarheid ‘s nachts.

De helm moet het achterhoofd bedekken om achterover vallen te voorkomen. Het moet openingen aan de voor-, boven- en achterkant hebben waar lucht doorheen kan. De binnenkant van de helm moet een dikke schokabsorberende voering hebben die gemakkelijk kan worden verwijderd en vervangen voor reiniging.
Sommige staten vereisen niet dat scooterbestuurders een helm dragen, maar helmen worden nog steeds aanbevolen, hoe kort de afstand ook is.

Extra spiegels zijn ook verkrijgbaar als extra e-scooter onderdelen. U kunt kiezen uit ronde spiegels van verchroomd staal, glas en een rubberen constructie. Achter de spiegel moet een veiligheidsreflector zitten.

accu

Er is een ruim aanbod aan accu’s beschikbaar voor elektrische scooters. Als u de spanning, afmetingen of ampère-uren kent, kunt u de batterij kiezen die u nodig heeft.

kettingen

#25 kettingen worden het meest gebruikt op elektrische scooters. Deze kettingen zijn “breed” met “openingen” tussen elke kettingschakel.

ketting breker

Een kettingbreker, hoe hij ook heet, zal je ketting niet breken. Hun functie is om de pinnen te verwijderen die de kettingschakels bij elkaar houden. Hoofdschakels worden gebruikt om kettingen aan elkaar te koppelen in een doorlopende vaste lus.

oplader

Intellect Charger – De “Intellect Charger” werkt met elektrische scooters en fietsen die een 12-volt batterij of twee 6-volt batterijen hebben.

controleur

Er is een snelheidsregelaar voor elektrische scooters gemaakt in China. Dit onderdeel helpt de snelheid van de scootmobiel te regelen van volledige stop tot volledige voorwaartse snelheid.

gas geven

Hall-effect gashendels zijn het meest gebruikte type op elektrische scooters. Ze werken op elektrische scooters van Chinese makelij en worden soms versnellers, twistbars, speedbars, draaigashendels, snelheidsregelaars of transmissies genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *