Professionele schilders inhuren versus het zelf doen

 

Als u uw eigen huis schildert, bespaart u een hoop geld, aangezien schilders soms behoorlijk prijzig kunnen zijn, maar stel uzelf deze vragen voordat u de sprong waagt.

1. Hoeveel weet jij over het aanbrengen van verf?
2. Hoeveel weet u over buitenverf?
3. Hoeveel tijd heb je om je huis te schilderen?

Hoeveel weet jij over het aanbrengen van verf?

Hoeveel ervaring heb je met buitenverf? Het is gemakkelijk om te zeggen dat ik het kan, het ziet er gemakkelijk uit en ja, ik zal hoogstwaarschijnlijk je huis kunnen schilderen, maar kwaliteit speelt hier een grote rol. Het is alsof je zegt dat ik een keuken kan bouwen. Ik koop wat kant-en-klare keukenkasten en installeer die zelf, maar we weten allebei dat er bij het bouwen van een keuken veel meer komt kijken dan alleen keukenkasten op de vloer plaatsen. Je moet allereerst goed met je handen kunnen werken. Sommige mensen moeten gewoon niet schilderen, keukens bouwen of zelfs maar een gloeilamp vervangen. Ze zijn niet zo gemaakt en zouden gedijen op andere gebieden, zoals boekhouding, medicijnen of administratief werk. Ik generaliseer hier, maar het is niet verre van nauwkeurig te zijn. vakschilder zijn opgeleide professionals en doen het voor de kost. Ze zijn goed met hun handen en kunnen, net als wanneer een accountant op het werk met een probleem wordt geconfronteerd, problemen oplossen waarmee ze in hun vakgebied worden geconfronteerd. Een schildersbedrijf garandeert ook hun werk, dus als er iets misgaat, weet je dat je gedekt bent.

Hoeveel weet jij over buitenverf?

Als je aan de oceaan woont, heb je een veel hardere verf nodig die alle zwaarste elementen van Moeder Natuur aankan. Dit soort buitenverven zijn veel beter dan die voor huizen in het binnenland, vandaar de hoge prijs. Schildersbedrijven hebben normaal gesproken accounts bij verfmagazijnen en omdat ze daar producten kopen, krijgen ze verf vaak veel goedkoper dan wanneer u het zelf zou moeten kopen. Ze weten ook welke verf je nodig hebt voor waar je woont en kunnen je veel professioneler advies geven dan een verkoper die in een verfmagazijn werkt.

Hoeveel tijd heb je om je huis te schilderen?

Als je op mij lijkt, ben je hoogstwaarschijnlijk bijna dood als je thuiskomt van je werk en je huis na werktijd schilderen lijkt minder mogelijk dan het winnen van de loterij. Je zou het in het weekend kunnen doen, maar meestal gaan je hersenen in de ontspannings-/socialisatiemodus, dus je zou hoogstwaarschijnlijk opzien tegen de weekenden, wetende dat je je huis moet schilderen en het er nog maanden uit moet slepen. Aan de andere kant is het geweldig om thuis te komen in de wetenschap dat er vooruitgang is geboekt met het schilderen van uw huis en dat dit is gedaan door professionals en onder toezicht van een voorman op de bouwplaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *