Sleepwagen – Redder in nood op de weg

 

Stel je voor dat je bent gestrand op een zijweg in een afgelegen deel van het land, zonder enig idee waarom of hoe je auto plotseling stopte. Zeker als het al 23.00 uur is en je alleen nog maar bomen en eindeloze stukken land om je heen ziet.

Het tweede en meer praktische dat u kunt bedenken, is een sleepwagen te laten rijden om uw auto naar de dichtstbijzijnde garage of benzinestation te rijden en u misschien naar huis te brengen. Laweta Dąbrowa Górnicza is gemakkelijk bereikbaar, maar sommige lokale sleepdiensten kunnen moeilijk te vinden zijn. Met Triple-A Service wordt slepen eenvoudig en handig.

sleepdienst

Een sleepwagen kan ter plaatse worden gestuurd door de sleepdienst te bellen. Als u echter niet weet waar u woont, kan het zijn dat de sleepwagendienst wat meer moeite heeft u te vinden. Pech en aanrijdingen zijn meer voorkomende ongevallen waarvoor een sleepkabel nodig is, maar als u ergens gestrand bent, kunt u het beste uw geschatte locatie weten.

GPS en slepen

Sommige bedrijven hebben al geautomatiseerde systemen via GPS geleverd om de exacte locatie van het voertuig te bepalen. Sommige systemen hoeven alleen maar het systeem te activeren en het lokale sleepservicepunt kan de locatie bepalen en een sleepwagen naar de locatie sturen. Sommige auto’s hebben GPS in het systeem geïnstalleerd dat automatisch de exacte locatie van de auto kan bepalen. General Motors heeft bijvoorbeeld een Onstar-systeem waarmee GPS-locatiebepalingen binnen enkele seconden mogelijk zijn.

sleep overtreder

Ook voor het politiewerk zijn sleepwagens erg belangrijk geworden. Verkeerd geparkeerde voertuigen worden getakeld en naar de garage gebracht waar ze blijven staan tot de boetes zijn betaald. Auto-ongelukken vereisen ook sleepdiensten en incassoprocedures voor eigenaren die weigeren maandelijkse betalingen te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *