Tips voor het reinigen van verpakkingen en afdichtingsverpakkingen

 

De catcher voegt schoonheid toe aan het landschap. De goed onderhouden verpakkingsweg weerspiegelt de schoonheid van het huis. Dus je moet het goed houden. Weten over de verpakking is gemakkelijk om de verpakking schoon te maken. Als u het bestrating reinigen -materiaal en een vlekkeloze reinigingsmethode selecteert, zal dit de vorm van de verpakkingsweg verpesten. Daarom is het belangrijk om meer te weten te komen over de catcher voordat je het schoonmaken.

Begrijp de catcher

Beton of kalksteen wordt over het algemeen gebruikt om verpakkingen te maken. Vaak worden ook bakstenen en natuurlijke stenen gebruikt. De verpakking moet worden verzegeld zodra de verpakking in de achtertuin, rijbaan of binnenplaats wordt geplaatst. Als u het niet afdicht, kunnen vlekken en scheuren binnenkort de verpakkingsweg op het oppervlak van de verpakking beschadigen. Verpakking van de afdichting verbetert de kleur van het verpakkingsmateriaal en biedt een nieuwe vorm. Zodra u een afdichtmiddel aanbrengt, is het gemakkelijk om schoon te maken als er geen vlek op het oppervlak is.

Steen

De baksteen absorbeert olie en absorbeert snel vlekken, dus de verpakkingsweg is vies en glijdt uit. Hoge drukreiniging wordt niet aanbevolen omdat de bakstenen verpakking de baksteen kan beschadigen. Altijd schoon met lagere drukreinigers.

Reiniging van betonnen verpakkingen

Kleurpigmenten worden vaak gebruikt in betonnen verpakkingen. Het wijdverbreide gebruik van chemicaliën kan vervagen of verkleuring van het papier veroorzaken. Raadpleeg een specialist voordat u de betonnen verpakking start. Na het reinigen brengt u een afdichtmiddel aan om de kleur lange tijd te beschermen.

Gebruik een eenvoudige methode

Uw taak eindigt niet met verzegelde verpakkingen. Vanwege het natte weer kunnen de verpakkingsmaterialen vocht in de omgeving absorberen en de show op de weg verpesten, zodat de verpakkingsmaterialen regelmatig moeten worden schoongemaakt. Zo schoon en loop regelmatig. Gebruik geen sterk geconcentreerde chemicaliën die de omgeving beschadigen. Vind altijd de natuurlijke schoonmaakformule. U kunt hogedrukreinigers gebruiken en papier met zeewater bestrooien. Als u lichte vlekken, wasmiddelen en warme wateroplossingen schoonmaakt, worden aanbevolen. Maar benzine- of olievlekken worden niet opgelost in water of zeep. Onder de wil van professionals kunt u commerciële producten gebruiken die beschikbaar zijn op de markt. Een andere manier om olie- of benzinevlekken schoon te maken, is door de avond ervoor kitty -afval in de catcher te gebruiken en de volgende dag te vegen.

Gebruik van chemicaliën

Bij een verhouding van 1:10 kan het worden gebruikt om het verpakkingsmateriaal van het bleekpoeder- en wateroplossing te reinigen. Breng de oplossing aan op het papier met een borstel en wrijf deze. Bleach kan verkleuring veroorzaken. Probeer het daarom in een van de verpakkingsmaterialen in de hoek en controleer de resultaten voordat u begint met het reinigen. Om de verf uit de verpakking te verwijderen, brengt u een dunne schilder aan op de verpakking en krast u deze voorzichtig met een doek. Het moeilijkste is om roestvlekken uit de verpakking te verwijderen. Als de normale methode niet werkt, gebruikt u de juiste chemicaliën met behulp van een professional. Na het reinigen kan het papier uitdrogen.

veiligheid

Voordat u het reinigingsstof start, moet u passende maatregelen voor veiligheidspreventie nemen. Als u schoonmaakt met chemicaliën, draag dan altijd handuitrusting en veiligheidsbril.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *