tweedehands motorfietsen kopen op sociale media

Bromfietsen en scooters gaan als warme broodjes over de toonbank terwijl de brandstofprijzen recordhoogtes bereiken. Zoals vandaag gemeld, zijn dealers in het hele land vaak uitverkocht of hebben ze maar een paar modellen en stijlen om uit te kiezen. Als u problemen heeft met het lokaal vinden van model- en stijlopties, kunt u bladeren door tweedehands brommer kopen. grootste online veilingsites op internet. Ze hebben vaak honderden advertenties voor gebruikte motorfietsen en scooters die zijn geplaatst door particuliere eigenaren in het hele land.

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het kopen van een gebruikte motor. U wilt vooral veel, zo niet op zijn minst een eerlijke deal. Er zijn verschillende belangrijke factoren die u moet analyseren bij het bekijken van aanbiedingen om ervoor te zorgen dat u een goede deal krijgt. Laten we ze één voor één bekijken. Als u nieuw bent, kunt u zich binnen enkele minuten als nieuwe gebruiker registreren en veilinglijsten doorzoeken op termen als ‘gebruikte motorfietsen’ of ‘gebruikte scooters’. Let bij het doorklikken op individuele veilingen op de positie van de verkoper. Staan ze als goede verkopers? Zijn ze nieuw en hebben ze nog maar een paar transacties gedaan of zijn het bestaande verkopers met duizenden transacties? Voor de zekerheid raden we aan geen dure artikelen zoals bromfietsen te kopen van nieuwe verkopers met minder dan 50 transacties. Noteer tijdens het analyseren van de veilinglijst relevante informatie over elk item dat uw aandacht trekt. Selecteer “Bekijk dit item” op een individuele itempagina om eenvoudig terug te keren naar de meest aantrekkelijke aanbiedingen.

Zodra u een lijst met uw favoriete veilingitems heeft, selecteert u en biedt u op het bovenste item. Enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken van deze keuze zijn merkreputatie, kleur en stijl, mijlen per gallon (70-90 is goed), mijlen op de teller, frameslijtage, recent onderhoud, vorig eigendom en huidige locatie. van een motorfiets. Als deze items niet in de veilinglijst staan, kunt u eenvoudig “Vraag het de verkoper” in de rechterzijbalk onder “Maak kennis met de verkoper”.

Het volgende dat u moet overwegen voordat u op uw favoriete advertentie biedt, zijn de kosten voor het bezorgen van uw motorfiets als u de veiling wint. Als u geografisch ver weg bent, kan de voor de hand liggende optie zijn om te verzenden. Sommige verkopers bieden gratis verzending aan en dit kan een goede deal zijn, maar als dat niet het geval is, wilt u een verzendofferte van eBay ontvangen. De kosten zijn ongeveer $ 4-600 om rechtstreeks naar u te verzenden. Als u een artikel kunt winnen tegen een goede biedprijs, is dit de handigste en meest tijdbesparende manier om het te laten bezorgen. Een tweede optie voor degenen die meer budgetbewust zijn, is om de optie “Geavanceerd zoeken” rechts van de zoekfunctie te gebruiken. Bromfietsen en scooters kunnen worden geselecteerd onder “krachtsporten” in het vervolgkeuzemenu. Selecteer vervolgens aanbiedingen binnen 500 mijl van uw postcode of de dichtstbijzijnde grote stad. In mijn recente zoektocht naar , Ik vond 65 vermeldingen, waardoor ik genoeg aanbiedingen had om uit te kiezen. Als ik bied en de veiling win, zal ik een tijd plannen om de motorfiets op te halen met de verkoper en vervolgens een kleine Uhaul-aanhangwagen te slepen om hem op te halen. Ondanks de huidige gaskosten kan dit u behoorlijk wat verzendkosten besparen en het zou uw beste keuze kunnen zijn als u een geweldige aanbieding in uw regio vindt.

Nu je wat ideeën hebt voor het kopen van gebruikte motorfietsen op eBay, is het tijd om te bieden op onze topkeuzes. Het belangrijkste is om slechts op één item tegelijk te bieden, aangezien u niet het risico wilt lopen om twee veilingen tegelijkertijd te winnen. Het is meestal het beste om op één item tegelijk te bieden, de juiste biedstappen in te stellen en te weten wanneer de veiling voorbij is. Dan kun je op het einde je bod verhogen als je denkt hoger te kunnen. Voor een goed biedadvies kunt u terecht in het Kelly Blue Book voor waardeschattingen van gebruikte motorfietsen waarop u wilt bieden. plaatst voortdurend nieuwe items, dus wanhoop niet, zelfs als u uw bod de eerste keer overtreft, zullen er binnen een paar dagen meer gebruikte motorfietsen worden vermeld voor uw biedplezier. Het kan worden samengevat als het kopen van een gebruikte brommer of scooter op eBay. Als koper kunt u veel uit een motorfiets halen als u uw due diligence doet, weet waarop u biedt en dienovereenkomstig biedt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *