Welke soorten winkelschappen zijn er?

Afhankelijk van het type winkel dat u kiest en de producten die u verkoopt, kunt u kiezen uit verschillende soorten winkelschappen. De meest voorkomende soorten zijn:

1. Draadrekken: ideaal voor kleinere winkels die veel artikelen willen tentoonstellen. De planken zijn gerangschikt in een raster zodat je gemakkelijk kunt zien en kiezen wat je wilt.

2. Slatwall-planken: vergelijkbaar met draadrekken, maar met een gestructureerd oppervlak voor zwaardere items. Ze zijn perfect voor winkels die producten zoals kleding en accessoires verkopen, omdat ze meer gewicht kunnen dragen zonder in te storten.

3. Pegboard-plank: perfect voor het weergeven van kleine voorwerpen zoals hoeden en sieraden. Haken maken het schap gemakkelijk te verwijderen en te herschikken wanneer dat nodig is.

4. Glazen planken: perfect voor luxe winkels die producten in stijl willen tentoonstellen. Door het heldere glas kunnen klanten het product vanuit alle hoeken bekijken.

Welke maat plank heb je nodig?

Als het om opbergen met rekken gaat, is de grootte zeker van belang. Zorg ervoor dat u de juiste maat kiest voor uw winkel om het meeste uit uw ruimte te halen.

Hij is te klein en heeft niet genoeg ruimte om je inventaris op te slaan. Te groot en je verspilt waardevolle vloerruimte. Dus wat is de goede plek?

Nou, het hangt af van de grootte van uw bedrijf. Als u als klein bedrijf begint, zou een plank van ongeveer 3 bij 5 voet voldoende moeten zijn. Grotere bedrijven hebben mogelijk ongeveer 5 x 8 voet winkelstellingen nodig om aan alles te kunnen voldoen wat ze nodig hebben.

Je kunt altijd beter een iets grotere maat kiezen dan een te kleine. Hierdoor heb je alle ruimte om te groeien.

Hoe u het juiste materiaal kiest voor uw winkelrekken

Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw winkelrekken.

Denk eerst na over de algemene look en feel die u voor uw winkel wilt. Wil je een moderne en verfijnde sfeer? Rustiek en landelijk? Klassiek en elegant? Als je het eenmaal hebt verkleind, kun je gaan nadenken over de materialen die het beste bij deze stijl passen.

Een ander ding om te overwegen is het gewicht dat de plank kan dragen. Als je zware spullen wilt opbergen, heb je planken nodig die het gewicht kunnen dragen. Als je planken gebruikt om lichtere items uit te stallen, heb je geen stevige planken nodig.

Denk ten slotte na over het klimaat en de omgeving van uw winkel. Als u zich in een natte ruimte bevindt, heeft u een plank van vochtbestendig materiaal nodig. Als u zich in een koude regio bevindt, heeft u een plank nodig die bestand is tegen koude temperaturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *